logoamicus 3

0

Košarica /

0

 x 

Košarica je prazna.

UVJETI KUPNJE

PRAVNE ODREDBE

Potrošač je svaka pravna i fizička osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske te koja izvrši narudžbu i plaćanje u Internet trgovini amicus-outlet.eu prema Zakonu o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Uvjeti poslovanja Internet trgovine amicus-outlet.eu sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača – Ugovor sklopljen na daljinu. Narudžbom proizvoda potrošač potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja.

 

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi AMICUS D.O.O..
Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima koji se stvarno nude putem web shopa.
Za detaljnije informacije o svakom proizvodu možete kontaktirati AMICUS D.O.O. putem maila ili telefonski.

NARUČIVANJE PROIZVODA

Naručiti proizvod možete putem našeg web shopa 24 sata, 7 dana u tjednu.

Način na koji se naručuje proizvod:
1. Odabir željenog proizvoda
2. Stavljanje proizvoda u košaricu
3. Odabir načina plaćanja – pouzeće / internet bankarstvo

Proizvod se smatra kupljenim po primitku narudžbenice s podacima o odabranim proizvodima.

Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode iz narudžbenice o tome će obavijestiti Kupca putem e-maila ili telefonski s informacijom o dostupnosti i predviđenim rokom za isporuku preostalog dijela narudžbe ili će mu ponuditi drugi prizvod. Ukoliko nema mogućnosti za isporuku nedostupnog proizvoda, Kupcu se vraća novac za isti.

 

PLAĆANJE NARUČENIH PROIZVODA

Kupac plaća naručene proizvode na način koji je odabrao prilikom narudžbe.
Način na koji može platiti naručene proizvode je:
1. Pouzećem – ukoliko Kupac odabere ovaj način plaćanja naručene proizvode plaća dostavnoj službi prilikom preuzimanja proizvoda.

 

 

2. Plaćanje unaprijed - internet bankarstvom moguće je za preuzimanje u skladištu ili za dostavu u Sloveniju.
Sve uplate vrše se na račun isporučitelja:
AMICUS D.O.O.
Tina Ujevića 1
Gornji Kneginec
OIB: 86834335733
IBAN: HR4223600001101727748

CIJENE

Cijene proizvoda u web shopu AMICUS D.O.O. mogu odstupati od cijena proizvoda koji se nalaze u maloprodajama koje drže naše proizvode te je stoga naznačena kao web shop cijena.

 Sve cijene na web shopu AMICUS D.O.O. su izražene u kunama i sadrže PDV. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit ćete obaviješteni.

 

DOSTAVA

CIJENA DOSTAVE - POŠTARINE


Za RH

 

30,00 kuna
za vrijednost isporuke više od 395,00 kuna dostava je besplatna.

Za SLOVENIJU 

5 eura
besplatno za vrijednost isporuke više od 65 eura
* vrijednost eura određuje se prema tečaju HNB
U slučaju povrata ne vraćamo trošak dostave ukoliko je isti naplaćeni prilikom narudžbe.

 

 

 

 

 


ROK DOSTAVE: Robu dostavljamo GLS-om i Hrvatskom poštom.
Za RH 2-5 radna dana Za Sloveniju do 7 radnih dana.

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

ZAMJENA I VRAĆANJE PAKETA
Moguće je u roku od 14 dana od dana preuzimanja paketa. Uz vraćeni paket mora biti priložen račun. Vraćena roba mora biti u ispravnom stanju, bez znakova isprobavanja i oštećenja prilikom isprobavanja, bez tragova stranih mirisa, pudera i sl. Akoje greška uočena nakon nošenja ili pranja, proizvod nismo u mogućnosti preuzeti ili zamijeniti.
Ne prihvaćamo povrat robe uz otkupninu. U slučajevima nepreuzimanja robe iz bilo kojeg razloga i tražanja ponovne dostave, zadržavamo pravo naplate dvostruke poštarine, zbog dvokratne dostave.


POVRAT NOVCA

 

U roku 7 dana na tekući račun.Ukoliko se nedvojbeno utvrdi da je reklamacija proizvoda neopravdana ili da je do oštećenja proizvoda došlo zbog neadekvatnog rukovanja od strane Kupca, tada AMICUS D.O.O. nije dužna izvršiti povrat sredstava Kupcu ili isporučiti zamjenski proizvod već će reklamirani proizvod vratiti na adresu Kupca o njegovom trošku.

Rok za rješavanje reklamacije od strane Prodavatelja je 14 dana od dana javljanja kupca s reklamacijom.Vaše prigovore i reklamacije kao i pohvale ali i prijedloge, pitanja možete nam uputiti poštom na:

AMICUS D.O.O.
Tina Ujevića 1
Gornji Kneginec
ili putem maila na info@amicus-outlet.eu

 

 

RJEŠAVANJE SPOROVA

Eventualno mogući nastali sporovi između Kupca i Prodavatelja pokušat će se riješiti sporazumno, a u suprotom može se podnije prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore, prijedlog za mirenje Centru za mirenje.

 Adresa: Rooseveltov trg 2 10000 Zagreb
Email adrese za prijavu: sudcasti@hgk.hr ili mirenje@hgk.hrOnline rješavanje potrošačkih sporova
Obaviještavamo Vas o mogućnosti rješavanja potrošačkih pritužbi putem online rješavanja potrošačkih sporova temeljem Uredbe o online rješavanju potrošačkih sprova 2006/2004 i Direktive 2009/22/EC i Direktive o alternativnom rješavanju alternativnih sporova 2013/11/EU putem linka: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR

 

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača Kupac je ovlašteni jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda (ukoliko se narudžba isporučuje u više pošiljaka, rok počinje teći od primitka posljednje pošiljke).

U slučaju jednostranog raskida ugovora svaka je strana dužna vratitit drugoj ono što je primila na temelju ugovora u skladu s Zakonom o zaštiti potrošača. Povrat uplate izvršit će se nakon što Prodavatelj zaprimi robu, najkasnije 14 dana od dana kada je Kupac poslao izjavu o jednostranom raskidu ugovora. Trošak povrata robe Kupac snosi sam.

Da bi Kupac mogao stvariti pravo na jednostrani raskid ugovora mora ispuniti Obrazac za jednostrani raskid ugovora i poslati ga na:

AMICUS D.O.O.
Tina Ujevića 1
Gornji Kneginec
ili putem maila na info@amicus-outlet.eu

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Prilikom povrata robe koja je na sezonskom sniženju moguća je samo zamjena bez mogućnosti povrata sredstava.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je:

1. predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora
2. predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji Kupca ili koja je jasno prilagođena Kupcu

OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

 

 

POVRAT I ZAMJENA ISPORUČENIH PROIZVODA

Kupac ima pravo na povrat robe u roku od 14 dana od dana primitka pošiljke. 

Prilikom povrata potrebno je ispuniti Obrazac za povrat/zamjenu proizvoda koji je stigao uz račun.

Povrat proizvoda vrši se dostavom na adresu AMICUS D.O.O., Tina Ujevića 1, Gornji Kneginec.
Kupac je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni. Povrat sredstava bit će izvršen na račun Kupca tek kada Prodavatelj vraćeni proizvod zaprimi i utvdi da proizvdo nije oštećen i nošen, u roku od 14 dana od zaprimanja vraćenog proizvoda. Iznos vraćenog novca će biti umanje za trošak dostave ukoliko je isti bio uračunat u narudžbi. Troškove povrata proizvoda Kupac snosi sam.

Prilikom povrata robe koja je na sezonskom sniženju moguća je samo zamjena bez mogućnosti povrata sredstava.

Kupac može zamijeniti proizvod u roku od 14 dana od dana primitka pošiljke uz ispunjenje Obrasca za povrat/zamjenu proizvoda koji je stigao uz račun. Prodavatelj šalje novi proizvod tek po primitku vraćenog artikla te kada se utvrdi da je vraćeni proizvod nenoše i neoštećen. Prilikom vraćanja naručenog proizvoda na adresu Prodavatelja trošak poštarine snosi Kupac. U slučaju zamjene trošak slanja novog artikla snosi AMICUS D.O.O.

KOMENTARI, DIJALOG S KUPCIMA
Nadamo se dugoj i lijepoj suradnji, zato nam je važno Vaše mišljenje. Uključite se, komentirajte, predlažite, pohvalite se... pošaljite nam koju slikicu. Ovo neka bude i Vaš izlog. Najzanimljivije ćemo rado nagraditi kojom "krpicom". Iskušajte nas.

tekstil.import.export.veleprodaja

Kontaktiraj nas

Pratite nas

Pridruži nam se na društvenim mrežama za više interesantnih novosti i ponuda.

© 2021 Amicus-outlet.eu. All Rights Reserved. Design by WebIN